Zitkussen Topform 43 x 44 x 8cm contour - 3D mesh hoes

€ 232,00
per stuk exclusief 6% BTW          
Bestellen
  
BackofficePro - Uw complete E-Business software

Optimale zithouding en maximale druk preventie
De zitkussens van nice2u zijn hoogwaardig gefabriceerde producten. Deze serie zitkussens bieden een hoge mate van comfort en zeer goede bescherming tegen decubitus. Tevens dragen de zitkussens bij aan een verbetering van de zithouding.

Topform zitkussen traagschuim
Het Topform kussen is anatomisch gevormd uit traagschuim en past zich aan aan de vorm van het zitgedeelte en is voorzien van een abductor. De Topform zitkussens geven hierdoor een optimale stabiliteit in bekken en zitpositie. De vormgeving van het zitkussen resulteert in een sterke vermindering van de schuifkrachten. Het rasterpatroom zorgt voor een adequate luchtcirculatie.

Voor gebruikers met een laag en medium decubitusrisico
- Anatomisch gevormd (ondersteuning)
- Abductor (verminderd schuifkrachten)
- Rasterpatroon (luchtcirculatie voor warmte klimaat & vochthuishouding)
 
Hoge kwaliteit zitkussen hoezen
Dit nice2u zitkussens wordt geleverd inclusief 3D mesh hoes.

Eigenschappen van de 3D mesh hoes:
- Elastisch
- 2-zijdig ademend
- Bacterie werend
- Waterdicht
- Anti-slip onderzijde
- EN597-1 en EN597-2


  • Het merk van dit artikel is: Nice2u
  • Original Equipment Manufacturer (OEM):
  • European Article Number (EAN / Barcode / streepjescode):
Zitkussen Topform 43 x 44 x 8cm contour - 3D mesh hoes
Hieronder treft u de technische specificaties aan van dit artikel. Mocht u n.a.v. de technische specifiacties nog vragen hebben, neemt u dan contact met ons op.

Lengte x Breedte x Hoogte
44 x 43 x 8cm

Er zijn op dit moment 17 stuk(s) uit voorraad leverbaar via onze standaard leverancier. Houdt u er rekening mee dat de voorraad slechts een indicatie betreft, er kunnen zich altijd omstandigheden voordoen dat de getoonde voorraad minder is dan er op dit moment getoond wordt.

Levertijd

Indien u dit artikel bestelt, op werkdagen, vóór 15:30 uur (op vrijdagen vóór 15:00 uur) dan kunt u de bestelling de volgende werkdag verwachten.

Klantenservice

Heeft u vragen over dit artikel of wilt u de meest actuele voorraadstand zeker weten dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice via telefoonnummer +31 (0) 38 303 3370

Bij grotere afnames kunt u uiteraard altijd contact met onze klantenservice opnemen via +31 (0) 38 303 3370 om de mogelijkheden voor een betere prijs te bespreken.

Vaste prijsafspraak

Voor onze (vaste) klanten bieden wij ook de mogelijkheid een vaste prijsafspraak voor dit artikel vast te leggen in ons syteem zodat u het artikel altijd tegen een lagere prijs kunt inkopen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Indien u een prijsafspraak voor dit artikel wilt laten vastleggen, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice ten einde de mogelijkheden te bespreken en eventueel direct een vaste prijsafspraak te noteren in ons systeem.


Nice2u is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de documentatie van producten