Zitkussen Topform 42 x 42 x 8cm contour - TEX hoes

€ 199,00
per stuk exclusief 6% BTW          
Bestellen
  
Zitkussen Topform 38 x 38 x 8cm contour - Nice2u.nl

Optimale zithouding en maximale druk preventie
De zitkussens van nice2u zijn hoogwaardig gefabriceerde producten. Deze serie zitkussens bieden een hoge mate van comfort en zeer goede bescherming tegen decubitus tevens dragen de zitkussens bij aan een verbetering van de zithouding.

Topform zitkussen traagschuim
Het Topform kussen is anatomisch gevormd uit traagschuim en past zicht aan aan de vorm van het zitgedeelte en is voorzien van een abductor. De Topform zitkussens geven hierdoor een optimale stabiliteit in bekken en zitpositie. De vormgeving van het zitkussen resulteert in een sterke vermindering van de schuifkrachten . Het rasterpatroom zorgt voor een adequate luchtcirculatie.

Voor gebruikers met een laag en medium decubitusrisico
- Anatomisch gevormd (ondersteuning)
- Abductor (verminderd schuifkrachten)
- Rasterpatroon (luchtcirculatie voor warmte klimaat & vochthuishouding)
 
Hoge kwaliteit zitkussen hoezen
Dit nice2u zitkussens wordt geleverd inclusief Tex hoes.
Eigenschappen van de Tex hoes:
- Elastisch
- Ademend
- Bacterie werend
- Waterdicht
- Anti-slip onderzijde
- EN597-1 en EN597-2


  • Het merk van dit artikel is: Nice2u
  • Original Equipment Manufacturer (OEM):
  • European Article Number (EAN / Barcode / streepjescode):
Zitkussen Topform 42 x 42 x 8cm contour - TEX hoes
Hieronder treft u de technische specificaties aan van dit artikel. Mocht u n.a.v. de technische specifiacties nog vragen hebben, neemt u dan contact met ons op.

Lengte x Breedte x Hoogte
42 x 42 x 8cm

Op dit moment is dit artikel niet uit voorraad leverbaar. Indien u dit artikel bestelt, wordt uw complete bestelling uiteraard direct verwerkt en uitgeleverd en zodra dit artikel binnenkomt, wordt dit artikel - kosteloos - aan u nageleverd.

Levertijd

Wij hebben tot op heden nog geen indicatie van een volgende leverdatum. Het kan zijn dat het artikel net 'uitverkocht' is of de fabrikant heeft nog geen levertijd afgegeven of het wordt rechtstreeks vanuit de fabrikant naar u gezonden.

Klantenservice

Heeft u vragen over dit artikel of wilt u de meest actuele voorraadstand zeker weten dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice via telefoonnummer +31 (0) 38 303 3370

Bij grotere afnames kunt u uiteraard altijd contact met onze klantenservice opnemen via +31 (0) 38 303 3370 om de mogelijkheden voor een betere prijs te bespreken.

Vaste prijsafspraak

Voor onze (vaste) klanten bieden wij ook de mogelijkheid een vaste prijsafspraak voor dit artikel vast te leggen in ons syteem zodat u het artikel altijd tegen een lagere prijs kunt inkopen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Indien u een prijsafspraak voor dit artikel wilt laten vastleggen, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice ten einde de mogelijkheden te bespreken en eventueel direct een vaste prijsafspraak te noteren in ons systeem.


Nice2u is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de documentatie van producten