Zitkussen Pressless 43 x 43 x 8.5 positionerend - 3D mesh hoes

€ 299,00
per stuk exclusief 6% BTW          
Bestellen
  
BackofficePro - Uw complete E-Business software

Optimale zithouding en maximale druk preventie
De zitkussens van nice2u zijn hoogwaardig gefabriceerde producten. Deze serie zitkussens bieden een hoge mate van comfort en zeer goede bescherming tegen decubitus. Tevens dragen de zitkussens bij aan een verbetering van de zithouding.

Pressless zitkussen
Het Pressless kussen is opgebouwd uit traagschuim met een hoogwaardig veerkrachtig binnenwerk van H.R. foam. Door het afwijkende H.R. binnenwerk vormt het Pressless kussen zich rond het zitvlak en ontlast het de uitstekende zitbotten en de overige risico gebieden.
Dankzij deze meer volumineuze “insert” neemt de druk op de hoog risico gebieden sterk af en blijft de ondersteuning en drukverdeling op het zitvlak optimaal.
De opening aan de achterzijde en de vormgeving zijn speciaal ontworpen om druk te ontlasten van de stuit. Leverbaar in een hoogte van 85mm en voor een nog hoger risicoprofiel in een hoogte van 105mm.

Voor gebruikers met een medium en hoog risico decubitusrisico (gelinkt aan statisch zitten).
- Anatomisch gevormd (ondersteuning)
- Abductor (verminderd schuifkrachten)
- Rasterpatroon (luchtcirculatie voor warmte klimaat & vochthuishouding)
- Insert voor meer stabiliteit en positionering (H.R. foam)
- Insert H.R. voor sterk verminderde druk op de risico gebieden
- Uitsparing achterzijde (druk ontlasting zitbotten en stuit) 

Hoge kwaliteit zitkussen hoezen
Dit nice2u zitkussen wordt geleverd inclusief 3D mesh hoes.

Eigenschappen van de 3D mesh hoes:
- Elastisch
- Ademend
- Bacterie werend
- Waterdicht
- Anti-slip onderzijde
- EN597-1 en EN597-2


  • Het merk van dit artikel is: Nice2u
  • Original Equipment Manufacturer (OEM):
  • European Article Number (EAN / Barcode / streepjescode):
Zitkussen Pressless 43 x 43 x 8.5 positionerend - 3D mesh hoes
Hieronder treft u de technische specificaties aan van dit artikel. Mocht u n.a.v. de technische specifiacties nog vragen hebben, neemt u dan contact met ons op.

Lengte x Breedte x Hoogte
43 x 43 x 8.5cm

Er zijn op dit moment 3 stuk(s) uit voorraad leverbaar via onze standaard leverancier. Houdt u er rekening mee dat de voorraad slechts een indicatie betreft, er kunnen zich altijd omstandigheden voordoen dat de getoonde voorraad minder is dan er op dit moment getoond wordt.

Levertijd

Indien u dit artikel bestelt, op werkdagen, vóór 15:30 uur (op vrijdagen vóór 15:00 uur) dan kunt u de bestelling de volgende werkdag verwachten.

Klantenservice

Heeft u vragen over dit artikel of wilt u de meest actuele voorraadstand zeker weten dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice via telefoonnummer +31 (0) 38 303 3370

Bij grotere afnames kunt u uiteraard altijd contact met onze klantenservice opnemen via +31 (0) 38 303 3370 om de mogelijkheden voor een betere prijs te bespreken.

Vaste prijsafspraak

Voor onze (vaste) klanten bieden wij ook de mogelijkheid een vaste prijsafspraak voor dit artikel vast te leggen in ons syteem zodat u het artikel altijd tegen een lagere prijs kunt inkopen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Indien u een prijsafspraak voor dit artikel wilt laten vastleggen, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice ten einde de mogelijkheden te bespreken en eventueel direct een vaste prijsafspraak te noteren in ons systeem.


Nice2u is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de documentatie van producten