Testartikel

Prijs op aanvraag
Meer informatie?

Opberggemak zonder de rolstoel te sluiten, voor het gemak en snelheid. Opvouwbare armleuningen. Elastisch geveerde stoel met 9º inclinatie van zowel de zitting en rugleuning. Ergonomische handgrepen. Afneembare, wasbare bekleding voor eenvoudige vervanging. Voetsteunen met anti-slip metalen structuur. Wielen 2º camber zorgen voor stabiliteit. Mogelijkheid tot het toepassen van zuurstof bidonhouder, IV pole, riem en zelfs verwisselbare covers.

Ziekenhuis rolstoel gemaakt van staal met een innovatief design, toont verbeteringen ten opzichte van de bestaande markt. Het is een robuuste stoel, met een breed scala van kleuren en aanpasbare.

Opberggemak zonder de rolstoel te sluiten, voor het gemak en snelheid. Opvouwbare armleuningen. Elastisch geveerde stoel met 9º inclinatie van zowel de zitting en rugleuning. Ergonomische handgrepen. Afneembare, wasbare bekleding voor eenvoudige vervanging. Voetsteunen met anti-slip metalen structuur. Wielen 2º camber zorgen voor stabiliteit. Mogelijkheid tot het toepassen van zuurstof bidonhouder, IV pole, riem en zelfs verwisselbare covers.  • Het merk van dit artikel is: Nice2u
  • Original Equipment Manufacturer (OEM):
  • European Article Number (EAN / Barcode / streepjescode):
Testartikel
Hieronder treft u de technische specificaties aan van dit artikel. Mocht u n.a.v. de technische specifiacties nog vragen hebben, neemt u dan contact met ons op.

Op dit moment is dit artikel niet uit voorraad leverbaar. Indien u dit artikel bestelt, wordt uw complete bestelling uiteraard direct verwerkt en uitgeleverd en zodra dit artikel binnenkomt, wordt dit artikel - kosteloos - aan u nageleverd.

Levertijd

Wij hebben tot op heden nog geen indicatie van een volgende leverdatum. Het kan zijn dat het artikel net 'uitverkocht' is of de fabrikant heeft nog geen levertijd afgegeven of het wordt rechtstreeks vanuit de fabrikant naar u gezonden.

Klantenservice

Heeft u vragen over dit artikel of wilt u de meest actuele voorraadstand zeker weten dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice via telefoonnummer +31 (0) 38 303 3370

Bij grotere afnames kunt u uiteraard altijd contact met onze klantenservice opnemen via +31 (0) 38 303 3370 om de mogelijkheden voor een betere prijs te bespreken.

Vaste prijsafspraak

Voor onze (vaste) klanten bieden wij ook de mogelijkheid een vaste prijsafspraak voor dit artikel vast te leggen in ons syteem zodat u het artikel altijd tegen een lagere prijs kunt inkopen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Indien u een prijsafspraak voor dit artikel wilt laten vastleggen, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice ten einde de mogelijkheden te bespreken en eventueel direct een vaste prijsafspraak te noteren in ons systeem.


Nice2u is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de documentatie van producten