Rolstoel banden

Diverse banden voor rolstoelen. Zowel grote als kleine wielen voor elke type en maat rolstoel. Met luchtbanden iets meer comfort of massieve met banden heeft u nooit meer een zacht of lekke band . Rolstoel binnenbanden voor iedere maat en met diverse soorten ventielen leverbaar. Haaks ventiel, recht ventiel of gebogen ventiel.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Scootmobielbanden, rolstoelbanden, rollator wielen.


Zoekt u de juiste maar banden voor uw scootmobiel, rolstoel of rollator? Alle maten leverbaar bij Nice2move.

Voor meer comfort monteert u luchtbanden en om nooit meer een lekke band of een zachte band te hebben monteert u massieve banden op uw rolstoel.

Rolstoel binnenbanden en rolstoel buitenbanden


Nice2move heeft binnenbanden en buitenbanden voor rolstoel en scootmobiel. Leverbaar met diverse profiel soorten. Binnenbanden met autoventiel of fietsventiel. Massieve banden en soft banden.

Rolstoel wielen


Zoekt u een 3" wiel,  4" wiel5" wiel of welke maat voor uw rolstoel wij kunnen u zeker helpen.


Bandenspanning van uw rolstoel


Na verloop van tijd kan de bandenspanning minder worden. De rolstoel gaat daardoor zwaarder rijden. De meeste rolstoelen hebben autoventielen. Wanneer u de banden op laat pompen is het belangrijk dat de druk in de banden links en rechts gelijk is. Hoeveel druk in de band mag staat op de buitenband. Pas op: te veel druk kan de velg beschadigen of de band laten klappen, met een te harde band heeft u ook geen comfort (vering) van uw banden.