Elektrische rolstoelen

Voor binnen- of buiten gebruik een elektrische rolstoel geeft u de vrijheid om te gaan waar u wilt. Met een elektrische rolstoel vergroot u uw zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Een compacte elektrische rolstoel voor in huis of een woonzorgcentrum of een robuuste elektrische rolstoel voor buiten gebruik. Een nieuwe elektrische rolstoel of een tweedehands elektrische rolstoel in topconditie geeft u onafhankelijkheid.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Elektrische rolstoelen

Voor de juiste elektrische rolstoel geven wij u graag een goed advies. Zoekt u een opvouwbare elektrische rolstoel voor op reis of maakt u de hele dag gebruik van de elektrische rolstoel. Rolstoelen elektrisch verrijdbaar met achterwielaandrijving, voorwielaandrijving of een midwheel elektrische rolstoel. Zowel nieuwe elektriche rolstoelen als tweedehands elektrische rolstoelen vindt in bij Nice2move.

Tweedehands elektrische rolstoel

Elektrische rolstoelen met meerdere funckties zijn een behoorlijk grote aanschaf. In ons assortiment daarom ook tweedehands elektrische rolstoelen voor een mooie prijs. Elektrische rolstoelen met bijvoorbeeld een elektrische hoog laag functie, een elektrische kantelverstelling of elektrische verstelbare beensteunen. De mogelijkheden met elektrische rolstoelen zijn legio.

Elektrische rolstoel op maat

Net als met handbewogen rolstoelen zijn ook elektrische rolstoelen op maat leverbaar. Dit zitbreedte en zitdiepte zijn van belang en ook verschillende zittingen en rugleuningen zijn vaak mogelijk. De betere elektrische rolstoel wordt helemaal voor u samengesteld.