Rollerscoot

€ 3.108,49
per stuk exclusief 6% BTW          
Bestellen
  

De Rollerscoot is een gepatenteerd mobiliteits hulpmiddel. De scootmobiel is ontworpen en geconstrueerd met gebruik van bewezen scootmobiel technieken. De Rollerscoot is voor het eerst ten toon gesteld op de NEC in Engeland waar direct een Award werd gewonnen.

De Rollerscoot is ideaal voor gebruik in en rond het huis, verpleeghuis, ziekenhuis of daar waar langere afstanden overbrugt moeten worden zoals magazijnen en gebouwen. De Rollerscoot is ook bij uitstek geschikt voor gebruik in winkels en supermarkten.

U maakt contact met mensen op oogniveau, u kunt alle hoogtes bereiken vanuit stand. Bij een rustpauze kunt u zich omdraaien en gebruik maken van de geintegreerde zachte zit tussen de handgrepen. Onder het zitje vindt u een ruim dashboard kastje.

Eén van de meest gebruiksvriendelijke eigenschappen van de Rollerscoot is de wendbaarheid, de scootmobiel draait om de eigen as. De bediening is eenvoudig met een joystick en er is keuze uit vijf snelheden tot een maximum snelheid van 6.5km/uur. Achterwaarts wordt de snelheid gelimiteerd. De berijder staat op de voetplaat en kan met de benen tegen het zachte kniebord leunen. Dit geeft de berijder steun, meer evenwicht en rust om langere tijd te kunnen rijden.

Het lichtgewicht design, en de deelbaarheid maken de Rollerscoot eenvoudig te transporteren en mee te nemen in elke auto.

Kenmerken
Veilig en stabiel
Aluminium frame en chassis - bijzonder licht
Opvouwbaar en demontabel in 3 delen, zwaarste deel maar 11kg
Unieke stabiliteits ondersteuning
Hoogte instelbare kolom
Belastbaar tot 115kg
Maximum snelheid 6.5km/uur
Actieradius tot 20km
Batterij Lithium
Bodemvrijheid 4.6cm
Draaicirkel 50cm
Hoogte 99cm
Breedte 62cm
Lengte 73cm

Inclusief lader en  gebruiksaanwijzing
Een tas aan de voorzijde is als accessoire separaat te bestellen  • Het merk van dit artikel is: Rollerscoot
  • Original Equipment Manufacturer (OEM):
  • European Article Number (EAN / Barcode / streepjescode):
Rollerscoot
Hieronder treft u de technische specificaties aan van dit artikel. Mocht u n.a.v. de technische specifiacties nog vragen hebben, neemt u dan contact met ons op.

Er zijn op dit moment 5 stuk(s) uit voorraad leverbaar via onze standaard leverancier. Houdt u er rekening mee dat de voorraad slechts een indicatie betreft, er kunnen zich altijd omstandigheden voordoen dat de getoonde voorraad minder is dan er op dit moment getoond wordt.

Levertijd

Indien u dit artikel bestelt, op werkdagen, vóór 15:30 uur (op vrijdagen vóór 15:00 uur) dan kunt u de bestelling de volgende werkdag verwachten.

Klantenservice

Heeft u vragen over dit artikel of wilt u de meest actuele voorraadstand zeker weten dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice via telefoonnummer +31 (0) 38 303 3370

Bij grotere afnames kunt u uiteraard altijd contact met onze klantenservice opnemen via +31 (0) 38 303 3370 om de mogelijkheden voor een betere prijs te bespreken.

Vaste prijsafspraak

Voor onze (vaste) klanten bieden wij ook de mogelijkheid een vaste prijsafspraak voor dit artikel vast te leggen in ons syteem zodat u het artikel altijd tegen een lagere prijs kunt inkopen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Indien u een prijsafspraak voor dit artikel wilt laten vastleggen, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice ten einde de mogelijkheden te bespreken en eventueel direct een vaste prijsafspraak te noteren in ons systeem.


Nice2u is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de documentatie van producten

Gerelateerde artikelen