Rollators

Blijf in beweging met een rollator van Nice2Move

Met een rollator kunt u blijven voortbewegen in het dagelijks leven. Het is belangrijk dat u een betrouwbare en juiste rollator kiest wat perfect bij u past. Met ons ruim assortiment en persoonlijk advies vindt u altijd een geschikte rollator voor uw situatie. 

Waar moet u rekening mee houden bij het kiezen van een rollator?

• Gaat u de rollator buiten en/of binnen gebruiken?
• Hoe is uw lichaamsbouw? Denk aan lengte en gewicht
• Moet de rollator opvouwbaar zijn?

Bekijk en bestel gemakkelijk een rollator hieronder. Maar, voor het beste advies nodig wij u van harte uit in onze showroom. Hier kunnen wij u uitgebreid helpen, kunt u verschillende rollators uitproberen en staat er een heerlijk kopje koffie voor u klaar.


Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een rollator kopen om uw mobiliteit te vergroten

Als het lopen minder goed gaat of u bent niet zeker meer tijdens het lopen dan is een rollator een goed hulpmiddel. Met de rollator heeft u steun en houvast en kunt u zich veiliger verplaatsen. Ook kunt u op de meeste rollators even zitten als u wilt rusten. Bij aankoop van een rollator zijn diverse zaken van belang. Denk aan de zitbreedte of het gewicht van de rollator. Er zijn tal van aandachtspunten waar u op moet letten bij de aanschaf van een rollator of dat nu online of in de winkel is. Op onze rollator pagina een overzicht van verschillen tussen de vele leverbare rollators, ga hier naar de pagina rollator kopen.

De juiste rollator kopen

Er zijn diverse soorten rollators. Gaat u de rollator binnen of buiten gebruiken, wilt u de rollator mee nemen onderweg in bijvoorbeeld de auto of trein. Gaat u boodschappen doen met de rollator of heeft u een oplossing nodig als een parkinson rollator. Veel is mogelijk.

Rollator lichtgewicht of een standaard rollator

Heeft u vragen bij het kopen van een rollator, scootmobiel of rolstoel? Neem vrijblijvend contact op met Nice2move - Zorgoutlet Zwolle of kom naar de hulpmiddelenwinkel Zwolle voor advies en proberen van rollators voor het aanschaffen van een rollator die bij u past.

Verschillende merken rollators verschillende eigenschappen

Er zijn vele merken rollators. Van iedere rollator zijn de eigenschappen net weer iets anders. Voor een passende rollator voor u is het goed u te laten adviseren om de best passende rollator te kopen. Een rollator op uw maat en geschikt voor uw gebruik.

De rollator keuze, kiezen van een rollator die aansluit bij uw wensen en behoeften

Op de pagina over soorten rollators en type rollators krijgt u informatie over de eigenschappen van verschillende rollators. Van een XS rollator tot een heavy duty rollator voor een maatje meer. Heb ik grote wielen nodig op mijn rollator of kan ik remmen met één hand. Op de rollator informatie pagina scheppen wij een overzicht van de verschillende soorten rollators en de mogelijkheden die rollators bieden. Voor vragen of advies over rollators kunt u ook contact opnemen met Nice2move of bezoek onze winkel in Zwolle waar wij u graag van dienst zijn.

Rollator gebruiken en afstellen

Bij het in gebruik nemen van een rollator is het belangrijk deze af te stellen op de gebruiker. De juiste hoogte afstellen van de handvatten zorgt voor een goede lichaamshouding. Bij een verkeerd ingestelde rollator kan klachten veroorzaken in bijvoorbeeld schouders, polsen en rug. Voor meer informatie over het gebruik van een rollator lees hier meer over afstelling, gebruik en toepassen van een rollator.

Rollator onderhouden en keuren

Het onderhoud van uw rollator is het behoud van uw rollator. U bent afhankelijk van uw rollator en daarmee is het belangrijk dat u van uw rollator op aan kunt. De basis is het goed schoonhouden van de rollator maar er zijn veel meer onderhouds punten waarop de rollator regelmatig gecontroleerd hoort te worden. Door een jaarlijkse onderhoudsbeurt of een rollator keuring te laten uitvoeren rijdt u met een veilige rollator. Meer informatie over het onderhouden van de rollator vindt u op onze rollator onderhouds pagina.

Groot assortiment en top service

Wilt u de rollators zien en voelen of laten repararen dan kunt u altijd tijdens de openingsuren terecht bij ons in de Thuiszorgwinkel Zwolle. De Thuiszorgwinkel met hart voor klant en product. Jarenlange ervaring op het gebied van rollators en hulpmiddelen. Een passende rollator vindt u altijd bij Nice2move. Kunt u het bij ons niet vinden dan vindt u het nergens.