Rollator accessoires

Rollator accessoires en toebehoren

Voor meer gebruikers gemak kunt u uw rollator voorzien van rollator accessoires. Bekijk de rollator tassen, rollator paraplu's, rollator rugsteunen, rollator stokhouders, rollator dienbladen en andere rollator extra's zoals een éénhandige bediening of een zuurstoffles houder. U kunt de rollator aanpassen aan uw wensen.
Tonen als Foto-tabel Lijst

33 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Met rollator accessoires is veel mogelijk


Voor extra comfort of een verbetering van de zelfredzaamheid en/of veiligheid bieden wij een scala aan accessoires voor de rollator. Meer informatie over rollator accessoires vindt op op onze pagina rollator accessoires en onderdelen. Een greep uit de leverbare rollator accessoires en mogelijkheden en waar u op moet letten als u rollator accessoires wilt bestellen of kopen.

Diverse accessoires voor vele merken rollators


Een rollator accessoire als bijvoorbeeld een mand of rugsteun, tot sleeprem en onderarmsteunen. De rollator voorzien van een geposterd blad om te steunen met elleboog of onderarm, informeer naar de mogelijkheden. Ieder merk rollator heeft zijn eigen rollator accessoires, sommige van deze accessoires zijn uitwisselbaar. Laat u infomeren over de mogelijkheden.

De rollators van Rehasense hebben een uitgebreid gamma aan accessoiren


Niet alle rollators kunnen worden voorzien van alle mogelijke accessoires. Een zuurstoffleshouder op uw rollator is niet op alle rollators mogelijk. Heeft u vragen dan geven wij u graag een passend advies. De rollators van Rehasense en Topro leveren een uitgebreid gamma aan accessoires voor rollators, denk aan een eenhandige rem, verlichting en onderarmsteunen.