Nicelux lichtgevende wandbeugels lengtes tot 6 meter

Prijs op aanvraag
Meer informatie?
BackofficePro - Uw complete E-Business software

Lichtgevende wandbeugels van Nice2u voor maximale veiligheid

Uw veiligheid mag geen sluitpost zijn

Wandbeugels zijn er om u, wanneer en waar dat nodig is, houvast en veilheid te bieden in zoals de badkamer, toilet en andere plaatsen waar u een extra steuntje kunt gebruiken.

Nice2u levert unieke wandbeugels die door middel van fluorescerend materiaal licht geven in het donker.
Dit systeem geeft u de zekerheid dat u de wandbeugel bij licht en donker altijd kunt zien en gebruiken en uw steun en veiligheid daardoor maximaal is.

De wandbeugels van Nice2u zijn leverbaar in vrijwel elke afmeting en vorm.
In ons standaard assortiment niet de lengtes gevonden die u zoekt, vraag deze aan!
Zelfs lengtes tot 6 meter (op aanvraag)


  • Het merk van dit artikel is: Nice2u
  • Original Equipment Manufacturer (OEM):
  • European Article Number (EAN / Barcode / streepjescode):
Nicelux lichtgevende wandbeugels lengtes tot 6 meter
Hieronder treft u de technische specificaties aan van dit artikel. Mocht u n.a.v. de technische specifiacties nog vragen hebben, neemt u dan contact met ons op.

Op dit moment is dit artikel niet uit voorraad leverbaar. Indien u dit artikel bestelt, wordt uw complete bestelling uiteraard direct verwerkt en uitgeleverd en zodra dit artikel binnenkomt, wordt dit artikel - kosteloos - aan u nageleverd.

Levertijd

Wij hebben tot op heden nog geen indicatie van een volgende leverdatum. Het kan zijn dat het artikel net 'uitverkocht' is of de fabrikant heeft nog geen levertijd afgegeven of het wordt rechtstreeks vanuit de fabrikant naar u gezonden.

Klantenservice

Heeft u vragen over dit artikel of wilt u de meest actuele voorraadstand zeker weten dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice via telefoonnummer +31 (0) 38 303 3370

Bij grotere afnames kunt u uiteraard altijd contact met onze klantenservice opnemen via +31 (0) 38 303 3370 om de mogelijkheden voor een betere prijs te bespreken.

Vaste prijsafspraak

Voor onze (vaste) klanten bieden wij ook de mogelijkheid een vaste prijsafspraak voor dit artikel vast te leggen in ons syteem zodat u het artikel altijd tegen een lagere prijs kunt inkopen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Indien u een prijsafspraak voor dit artikel wilt laten vastleggen, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice ten einde de mogelijkheden te bespreken en eventueel direct een vaste prijsafspraak te noteren in ons systeem.


Nice2u is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in de documentatie van producten