Dropshipments standaard mogelijk via Nice2u

Nice2u is een flexibele dropship leverancier. Voor 15:00 uur besteld, is de volgende dag, mits op voorraad, de volgende dag geleverd bij dealer of eindconsument.

Er gelden geen minimale afnames in aantallen of waarde. Het dropshipment principe van Nice2u is er op gebaseerd om de dealer compleet te ontzorgen op het gebied van voorraadbeheer en verzendingen.

Orders kunnen besteld worden door in te loggen op de website en uw bestelling met eventueel afwijkend afleveradres in te geven. De dealer krijgt aan het einde van de dag een Track en Trace code waarmee de zending gevolgd kan worden. Indien de zending niet correct verloopt, neemt Nice2u namens de dealer contact op met de vervoerder en regelt dat de desbetreffende klacht wordt opgelost.

Dealers kunnen de voorraadstatus bijhouden per product via Nice2u.nl. Alleen dealers kunnen inloggen op deze website. De website is daarnaast compleet afgeschermd voor andere bezoekers waardoor belangrijke informatie nooit bekend wordt bij derden.

Ook heeft Nice2u dealers die traditioneel werken en liever de telefoon pakken in plaats van in te loggen om de voorraad van een product te controleren. U spreekt direct met iemand die inhoudelijk antwoord kan geven.

Nice2u werkt samen met de dealers om het dropshipment principe nog verder door te ontwikkelen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neemt u dan even contact met ons op.